Sunt Florentin Mocanu și am creat acest blog din dragostea mea pentru călătorit.

M-am născut undeva în calea Dunării și toată copilaria am invidiat-o ca trece prin atatea tari si mari orase. Nu am visat decât meserii care să mă pună să călătoresc.
Pe vremea copilăriei mele era comunism și, deci, interdicția de a călători în afara granițelor tării.  Cum auzeam că a fost cineva într-o țară străină întrebam cu ce se ocupă și aia voiam să mă fac. Prima călătorie importantă și pe care mi-o amintesc a fost la Mamaia și apoi direct la Bușteni. Excursiile cu școala, fără părinți, m-au entuziasmat pentru că îmi dădeau senzația unui plus de libertate. Ca student, am mers prin munți și, inevitabil, în paradisul tinerilor de atunci, Costinești.
Prima ieșire din țară a fost când eram în clasa a IV-a, în Bulgaria, cu școala. Primul pas în mult visatul Occident a fost în Westbahnhof, la Viena. Prima capitală capitalistă vizitată.
Am deschis agenția de turism tot pentru a călători și a-i ajuta și pe alții să călătorească. Mi s-au deschis, astfel, multe oportunități și am avut parte de multe momente memorabile.

Aici scriu pentru a prezenta destinații si pentru a veni cu informații utile în sprijinul celor ce vor sa călătorească. Am decis sa pun anii de zile de experienta în turism în serviciul cititorilor.

Sper ca prin acest blog să vă trezesc dorința de a călători.